Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Šarić se vratio na vrlo dobar način, Clippersi razbili Timberwolvese!

Dario Šarić na fantastičan se način vratio na parkete u visokoj pobjedi Phoenix Sunsa protiv New Orleans Pelicansa, a Los Angeles Clippersi Ivice Zupca su nakon blamaže protiv Dallas Mavericksa uvjerljivo slavili u dvoboju s Minnesota Timberwolvesima.

Koliko je noćašnja predstava momčadi iz Arizone bila uvjerljiva, najbolje govori činjenica je prijenos dvoboja na tv programima u SAD-u prekinut prije završetka utakmice zbog prevelike razlike?! Naime, Sunsi su u posljednju dionicu ušli s čak 39 poena prednosti, a konačni je rezultat bio 111:86.

Dario Šarić je debitirao u novoj sezoni nakon oporavka od ozljede bedra na vrlo dobar način, za 17 minuta na parketu Šibenčanin je ubacio 10 poena (šut iz igre 3/4) te imao 4 skoka. Još petorica igrača Sunsa bila su dvocifrena, Zion Williamson je za Pelicanse upisao 20 poena.

Blamaža protiv Dallas Mavericksa obišla je svijet, a Clippersi su je htjeli bar malo “isprati”. Susreli su se s Minnesota Timberwolvesima i uvjerljivo slavili rezultatom 101:124, a ključna je bila druga četvrtina koju su dobili s 16 poena razlike.

Hrvatski reprezentativac Ivica Zubac igrao je 19 minuta u kojima je ubacio 12 poena (šut iz igre 5/7), ali i uhvatio 4 skoka. Sjajan je bio Lou Williams s 20 poena i 5 asistencija, a u redovima poraženih se istaknuo Russell s 22 poena. 

Latest Posts

NE PROPUSTITE