Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Saša Vujaèiè: Sretan sam sa Šarapovom

Slovenski košarkaš u redovima NBA prvaka LA Lakersa, 25-godišnji Mariborèanin Saša Vujaèiè, dao je intervju za talijansku Gazzettu dello Sport, u kojem je odbio govoriti o svojoj ljubavnoj vezi s mega-popularnom ruskom tenisaèicom Marijom Šarapovom.

Novinar Gazzette prvo je krenuo sa serijom košarkaških pitanja, a potom se odvažio upitati Vujaèièa, koji je i na poèetku intervjua naglasio da ”ne želi govoriti o privatnom životu”, o njegovoj ljubavnoj prièi s ruskom zvijezdom.

“Marija i ja smo vrlo sretni zajedno. Ali, molim vas, nemojte me više ništa pitati o tome” rekao je Vujaèiè, koji je prošle sezone postao treæi Slovenac s NBA prstenom. Prije njega, naslov prvaka u NBA ligi osvajali su Rašo Nesteroviè (2005. sa San Antonijom) i Beno Udrih (2005. i 2007. takoðer sa Spursima).

Inaèe, o svom suigraèu Kobeu Bryantu je rekao:

“On je izvanredan šampion. Iako sam s njime svaki dan, uvijek me na terenu iznova zadivljuje.”

O snovima u djetinjstvu:

“Sanjao sam da æu jednog dana igrati za LA Lakerse (smijeh).”

O kljuènim ljudima u njegovom životnom i košarkaškom odrastanju:

“Moji roditelji, Boša Tanjeviæ, predsjednik mog bivšeg kluba Snaidera Giancarlo Santi. Mogao bih, zapravo, do sutra govoriti o ljudima koji su utjecali na moj put, ukljuèujuæi i sve trenere koji su me vodili. Bilo je na tom putu i lijepih i manje lijepih trenutaka, ali sve su to bila odlièna iskustva.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE