Friday, December 1, 2023

ZADNJE OBJAVE

Sastanak Williamsa i Prokhorova u Turskoj

Vlasnik Brooklyn Netsa Mikhail Prokhorov sastat æe se s glavnim menadžerom Billyjem Kingom i razigravaèem Deronom Williamsom u Turskoj gdje æe razgovarati o buduænosti Netsa. Sva trojica su u Turskoj i zajedno æe otiæi na Final Four Eurolige.

King je prošli tjedan otišao u Tursku kako bi promatrao i upoznao prošlogodišnjeg izbora druge runde Bojana Bogdanoviæa. Bojan je ovu sezonu proveo igrajuæi za Fenerbahèe, ali Netsi drže njegova prava i sljedeæe sezone bi ga mogli gledati u njihovim redovima.  Bojan je bilježio 13,2 poena, 1,3 asistenciju i 2,3 skoka uz 47% šuta iz igre u prosjeèno 23 minute provedene na parketu.

Williams je ponovno potvrdio svoju želju da postane slobodan igraè, ali ovaj sastanak bi dao šansu Prokhorovu i Kingu da pokušaju zadržati ovog All-Star igraèa u Netsima. Ponudili bi mu petogodišnji ugovor vrijedan 109 milijuna dolara ili jednogodišnji ugovor vrijedan 28 milijuna dolara.

Prokhorov je bivši vlasnik CSKA Moskve koji su došli do finala Final Foura, a njihova zvijezda je Andrei Kirilenko, bivši Williamsov suigraè iz Utah Jazza. Neki glasovi su èak potvrdili kako je Kirilenko prihvatio ponudu Netsa te potpisao trogodišnji ugovor, ali nitko iz NBA ne želi potvrditi tu vijest. Kirilenko bi igrao na poziciji krila, a jedini igraè kojeg Netsi imaju pod ugovorom na toj poziciji je Jordan Williams.

Kirilenko je bilježio 12,9 poena, 6,5 skokova i 1,6 blokadu u prosjeèno 26.2 minute u igri. Proglašen je najboljim obrambenim igraèem u Euroligi, ruskim MVP-om i 3 puta MVP-em tjedna u Euroligi.

Latest Posts

NE PROPUSTITE