Wednesday, October 5, 2022

ZADNJE OBJAVE

Saunders: Došao sam ovdje osvojiti naslov

Trener Washington Wizardsa, Flip Saunders, nakon poraza od Oklahoma City Thundera prozvao je svoju momèad zbog loše igre.

- Advertisement -

“Ova momèad mora promijeniti svoj mentalni sklop,” rekao je Saunders. “Proteklih 5 godina ova momèad je poznata kao jedna od najgorih obrambenih momèadi u ligi. Mislim da bih mogao igrati sa bilo kime iz momèadi jedan na jedan i da bi mogao proæi pokraj njega. Oni ne mogu nikoga èuvati.”

Omjer Wizardsa je pao na 10-20 sa porazom od Oklahome, što je puno lošije od oèekivanog s obzirom na trojicu All-Star igraèa u momèadi, Gilberta Arenasa, Carona Butlera i Antawna Jamisona.

“Nisam došao ovdje kako bi smo ušli u doigravanje,” kaže Saunders. “Došao sam ovdje osvojiti naslov. Trebamo potpunu promjenu mentalnog sklopa o tome na koji naèin ostvariti taj cilj. Dok svi ne budu usredotoèeni na to, i osoblje i igraèi i svih ostali, imati æemo ovakve utakmice u kojima æemo se držati i držati, a onda kada bude vrijeme da zaustavimo protivnika, izgubiti æemo utakmicu jer nismo sposobni za to.”

- Advertisement -

Saunders je èak zaprijetio promjenama u poèetnoj petorci. “Sve sada visi u zraku,” rekao je. “Ako se momcima to ne sviða, meni ne smeta, jer tako æe biti. Neæu više sjediti i gledati to.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE