Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Saunders: Došao sam ovdje osvojiti naslov

Trener Washington Wizardsa, Flip Saunders, nakon poraza od Oklahoma City Thundera prozvao je svoju momèad zbog loše igre.

“Ova momèad mora promijeniti svoj mentalni sklop,” rekao je Saunders. “Proteklih 5 godina ova momèad je poznata kao jedna od najgorih obrambenih momèadi u ligi. Mislim da bih mogao igrati sa bilo kime iz momèadi jedan na jedan i da bi mogao proæi pokraj njega. Oni ne mogu nikoga èuvati.”

Omjer Wizardsa je pao na 10-20 sa porazom od Oklahome, što je puno lošije od oèekivanog s obzirom na trojicu All-Star igraèa u momèadi, Gilberta Arenasa, Carona Butlera i Antawna Jamisona.

“Nisam došao ovdje kako bi smo ušli u doigravanje,” kaže Saunders. “Došao sam ovdje osvojiti naslov. Trebamo potpunu promjenu mentalnog sklopa o tome na koji naèin ostvariti taj cilj. Dok svi ne budu usredotoèeni na to, i osoblje i igraèi i svih ostali, imati æemo ovakve utakmice u kojima æemo se držati i držati, a onda kada bude vrijeme da zaustavimo protivnika, izgubiti æemo utakmicu jer nismo sposobni za to.”

Saunders je èak zaprijetio promjenama u poèetnoj petorci. “Sve sada visi u zraku,” rekao je. “Ako se momcima to ne sviða, meni ne smeta, jer tako æe biti. Neæu više sjediti i gledati to.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE