Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Saunders: Love nema nikakvo pravo biti frustriran

Kevin Love nije sretan u Minnesoti, želi u sredinu u kojoj će se boriti za doigravanje i kasnije možda i naslov prvaka, a predsjednik i trener Wolvesa Flip Saunders poručuje mu da nema nikakvo pravo na frustriranost.

Već duže vrijeme Love se nada promjeni sredine, međutim Flip Saunders ne gleda blagonaklono na njegove želje. Saunders smatra kako nijedan igrač nema pravo na frustriranost.

“Kevin nema pravo biti frustriran. Isto sam rekao i Garnettu dok je bio u Minnesoti. Zašto bi ijedan igrač trebao biti frustriran? Ili si dio problema ili si dio rješenja za taj problem. Je li momčad treba biti frustrirana? Da, ali smatram da nijedan pojedinac na to nema pravo, ima samo momčad”, tvrdi Saunders.

Saunders je ispričao kako se nosio s istom situacijom kada je Kevin Garnett bio nezadovoljan.

“Bila je to treća godina Garnetta u ligi, sjedili smo u svlačionici nakon nekoliko uzastopnih poraza i Garnett je počeo igračima s klupe govoriti kako moraju više toga napraviti i pomoći momčadi. Sam Mitchell ga je vrlo brzo zaustavio i poručio mu: ti zarađuješ najveći novac u momčadi i odgovornost je na tebi. Zarađuješ najviše i nosi se s problemima. Od tog trenutka nikada nije ustuknuo od odgovornosti”, tvrdi Saunders.

Latest Posts

NE PROPUSTITE