Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Savršen scenarij kojim bi Warriorsi mogli dovesti Giannisa u svoje redove

Golden State Warriorsi već imaju dvije NBA superzvijezde u momčadi, a uz to imaju i pobjedničku kulturu. Ako tom dvojcu dodate još jednog superstara, možete očekivati da bi vam ta kombinacija mogla donijeti jedan ili više NBA naslova. Stephen Curry i Klay Thompson su propustili gotovo cijelu sezonu, a tankiranje momčadi značilo je da su pored Minnesote imali najviše šansi da dobiju prvi pick na draft lutriji. Iako su dobili drugi izbor, on je i dalje izuzetno vrijedan i može odigrati ulogu za franšizu Warriorsa i kratkoročno i dugoročno.

Warriorsi jednostavno moraju probati dovesti Giannisa Antetokounmpa, najboljeg igrača u regularnom dijelu sezone, u svoje redove. On je najbolji igrač lige, postiže u prosjeku 29,5 poena uz po 13,6 skokova i 5,6 asistencija po utakmici te je predvodio Buckse do najboljeg skora u ligi. Giannis je trenutno fizički najspremniji igrač, koji igra ključnu ulogu i u napadu i u obrani.

Vjerojatno neće osvojiti samo MVP nagradu, već također i nagradu za najboljeg obrambenog igrača sezone. Previše vrijedi kao igrač da ne bi osvajao naslove, a Warriorsi bi mu mogli pružiti tu priliku, osobito ukoliko Bucksi ne ostvare zadane ciljeve u doigravanju.

Giannis bi u tom slučaju mogao sreću potražiti negdje drugdje. Bucksi imaju sjajnu momčad koja je formirana oko njega, ali im nedostaje pravi talent u rangu Stephena Curryja i Klaya Thompsona. Giannis bi bio posljednji dio “velike trojke” koja bi Warriorsima vjerojatno donijela najmanje dva NBA naslova.

Potencijalni trade paket: Andrew Wiggins, Draymond Green, drugi pick drafta i Eric Paschall za Giannisa Antetokounmpa, Ersana Ilyasovu, Georgea Hilla i DJ Wilsona.

Latest Posts

NE PROPUSTITE