Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Savršena veèer Paua Gasola

U nedjelju su košarkaši Los Angeles Lakersa ostvarili i dvanaestu pobjedu u sezoni (imaju uz to dva poraza). Sedma pobjeda na domaæem parketu je ostvarena protiv Golden Statea sa 117-89.

Može se govoriti da je to bila savršena veèer španjolskog košarkaša Paua Gasola koji za pola sata igre (zadnju èetvrtinu je sjedio na klupi zbog visoke prednosti prvaka) postigao 28 poena, uz devet skokova, pet asistencija i èetiri blokade. No, nije zbog toga bila savršena, veæ iz razloga što Gasol tijekom veèeri nije promašio niti jedan šut. Za dva poena je gaðao 10-10, a s linije slobodnih bacanja 8-8.

Time je Španjolac postao tek treæi igraè u povijesti NBA lige koji je u ogledu s minimalno ostvarenih 20 poena, pet skokova i asistencija pogodio baš svaki šut na utakmici.

Igraèi New Orleansa su imali užasan šut iz igre od 32 posto, ali su ipak pobijedili. U utakmici malih brojki su svladali u gostima Sacramento 75-71, a prvo ime u njihovom sastavu je opet bio Chris Paul sa devet poena, sedam skokova i 14 asistencija.

Richard Hamilton je postigao èak 12 koševa, od ukupno 27, u produžetku za pobjedu Detroita protiv Washingtona 115-110. Za goste èetvrtu utakmicu zaredom nije igrao prvi izbor drafta John Wall zbog ozljede stopala.

Toronto je predvoðen Andreom Bargnanijem pobijedio Boston Celticse rezultatom 102-101.

Latest Posts

NE PROPUSTITE