Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Scott Brooks odbacio mogućnost tankiranja

Trener Oklahoma City Thundera, Scott Brooks, neočekivano se našao u teškim problemima na početku sezone. Westbrook i Durant, kosturi njegove momčadi, ozlijeđeni su i propuštaju utakmice dok ostatak momčadi bez njih pokušava držati korak s ostatkom zapadne konferencije.  Nakon 9 odigranih utakmica, ubilježili su 3 pobjede. Posljednja pobjeda je stigla baš noćas kada su u gostima dobili Boston 109-94, iako su u jednom trenutku u prvoj četvrtini gubili 18-3, a na poluvremenu su zaostajali za 9. Ipak, stigli su do vrijedne pobjede na krilima novopridošlog Anthonyja Morrowa i Reggieja Jacksona.

Sugestije nekih ljudi oko NBA lige, među kojima je bio i Mark Cuban, kako bi trebali tankirati ovu sezonu zbog ozljeda Duranta i Westbrooka, Brooks ipak ne prihvaća.

„Ne brinem o tome što drugi govore o našoj momčadi. Znam gdje smo i što je bitno našoj organizaciji. Svima je dozvoljeno imati neko mišljenje“, rekao je trener OKC-a i dodaje:“ Tankiranje nije nešto što bi uzeli u obzir. Ne mislim da je ijedna momčad fokusirana na to. Svaka momčad je profesionalna i svi igrači su plaćeni da igraju što najbolje mogu.“

Zbog mogućnosti propuštanja doigravanja na teškom Zapadu, mnogi smatraju kako bi Thunder trebao tankirati, ali izgleda kako to nije ni na kraju pameti treneru Brooksu, ali i cijeloj organizaciji.

Latest Posts

NE PROPUSTITE