Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Scott Skiles odlučio napustiti Milwaukee Buckse

Pomalo neočekivano, trener Scott Skiles odlučio je raskinuti ugovor s Milwaukee Bucksima. Iako ekipa igra prema očekivanjima, trener je odlučio napustiti ekipu koja je sada u potrazi za novim glavnim trenerom.

Očito je došlo do nakupljanja frustracija kod trenera Skilesa te je odlučio da više ne može biti za kormilom ekipe. Rijetko se ovakvi potezi događaju, većinom ekipe mijenjaju trenere u slučaju loših rezultata. Bucksi su trenutno na omjeru 16-16 te se može reći da igraju prema očekivanjima, s obzirom na mogućnosti ekipe.

U subotu su doživjeli poraz od Indiana Pacersa 95:80, što je bio četvrti uzastopni za Buckse. Trener Skiles slovi za obrambenog stručnjaka i glasine govore da više nije mogao izdržati na kormilu ekipe koja za glavne igrače imaju dvojicu napadački orijentiranih bekova, Brandona Jenningsa i Montu Ellisa.

Njegovo napuštanje ekipe još nije službeno potvrđeno, no očekuje se da će to biti danas ili sutra. Njegovo bi mjesto privremeno trebao zauzeti pomoćni trener Jim Boylan, dok čelnici ekipe ne pronađu novo trenersko ime.

Skiles je na mjesto glavnog trenera ekipe došao 2008. godine te od tada upisao 162 pobjede i 182 poraza. Za vrijeme njegove “vladavine” Milwaukee je samo jednom izborio nastup u doigravanju, u sezoni 2009/10, a tada su ispali odmah u prvom krugu od Atlanta Hawksa s 4-3 u pobjedama.

Latest Posts

NE PROPUSTITE