Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Scott Skiles ostaje na klupi Milwaukeeja

Sezona za Milwaukee Buckse završena je prošloga tjedna, na kraju su završili na devetom mjestu Istoène konferencije i mogu se okrenuti sljedeæoj sezoni. Jedan od prvih koraka je rješavanje pitanja trenera, koje je okonèano potvrdom Scotta Skilesa da se vraæa na klupu Bucksa.

Milwaukee je do posljednjih tjedan dana sezone bio u borbi za doigravanjem, u tom su cilju napravili veliku razmjenu kojom su doveli Montu Ellisa, uz Kwamea Browna i Ekpea Udoha, za Andrewa Boguta i Stephena Jacksona. Ipak se taj potez nije previše isplatio ove sezone jer su Bucksi s omjerom 31-35 ostali na devetom mjestu Istoka, no sljedeæe æe sezone imati velike ambicije što se tièe doigravanja.

Skilesu je ovo bila 4. godina na klupi Bucksa, a samo je jednom uspio izboriti doigravanje, 2010. godine. Njegovog ugovor traje još jednu godinu i on je odluèan odraditi ga do kraja.

“Bit æemo spremni za sljedeæu sezonu. Odradit æemo puni trening kamp, i sezona æe biti cijela, tako da imamo razloga za optimizam”, izjavio je Skiles koji je nekoliko dana nakon završetka regularnog dijela sezone razmišljao o svojoj buduænosti i odluèio da još želi trenirati ekipu Bucksa. Mogao je bez posljedica i raskinuti svoj ugovor, ali ipak je odluèio ostati na kormilu ekipe s kojom je na trenerskoj klupi ostvario ukupan omjer 146-166.

Skiles je i igrao u NBA ligi, a karijeru je zapoèeo upravo u Bucksima koji su ga doveli 22. izborom drafta 1986. godine. Nakon svoje rookie sezone igrao je za Indianu dvije sezone, a zatim za još Orlando, Washington i Philadelphiju. Prosjeène brojke karijere mu izgledaju solidno, 11,1 poen i 6,5 asistencija po susretu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE