Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Sebièni Bryant kritizirao svoju momèad

Košarkaši Dallas Mavericksa su u prvom susretu polufinala Zapadne konferencije u Staples Centru slavili protiv aktualnih prvaka Los Angeles Lakersa rezultatom 96:94, a nakon susreta nezadovoljstvo je izrazio i (po)najbolji košarkaš današnjice, Kobe Bryant.

“Ja igram svoju igru. Naše se rezerve moraju potruditi da odrade bolji posao u napadu i omoguæavaju da Bynum i Gasol postižu lake koševe”, rekao je nakon utakmice košarkaš koji je upisao 36 poena (uzevši i 29 šuteva) te u 35 minuta igre upisao 0 (!) asistencija.

Inaèe, na spomenutom susretu su rezerve Dallasa ubacile èak 40 poena, dok su na drugoj strani rezerve Lakersa postigle samo 25 poena. No, možda bi i domaæe rezerve bile uspješnije da ‘ego’ Bryanta ovog puta ponovno ne bi bio ‘svemirski’ i podijelio koju loptu više svojim suigraèima.

Kontroverzna izjava dvostrukog najboljeg igraèa velikog NBA finala æe se zasigurno analizirati do poèetka druge utakmice, a hoæe li ona probuditi prozivanu klupu vidjeti æemo 5. svibnja u 04.30h po našem vremenu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE