Thursday, April 18, 2024

ZADNJE OBJAVE

Šekelja: To je bilo stvarno jedinstveno iskustvo

Košarkaši Baylora su se dobre dvije minute prije kraja odlièno držali protiv Dukea i bili dosta blizu da bi u samu završnicu ušli poravnato te samim time otvorili si moguænost za potencijalni preokret.

No, tri minute prije kraja Nolan Smith tricom donosi prednost Dukeu, a nakon tri uzastopna nes(p)retna pokušaja Baylora, John Scheyer je zabio i drugu uzastopnu tricu te se Duke odlijepio na šest poena razlike.

“Da smo uhvatili dva zadnja skoka,to bi bilo to, jer su oni zabili nakon toga dvije trice,”
rekao nam je nakon utakmice Dragan Šekelja, koji sigurno nakon poraza ne može biti (pre)sretan, ali u drugu ruku svakako može biti ponosan na sebe i svoje igraèe za sve što su uèinili u ovoj sezoni.

I prema rijeèima mladog Zagrepèanina, veæ taj dohvat je bio veliki uspjeh. “Jedva èekam prsten za ulazak meðu 8 najboljih škola u Americi, bile su rijeèi bivšeg juniora Cibone.

Dragan nije osjetio samo draž Velikog plesa na košarkaškim igralištima, veæ isto tako i izvan njega. “Organizacija je bila vrhunska. Primjerice policija u hotelu te njihova zaštita ako si se htio prošetati izvan hotela. Stvarno jedinstveno iskustvo.”

Final Four usprkos ispadanju Baylora biti æe sigurno ponovno jedno od najpopraæenijih košarkaških završnica u Americi, ali pretpostavljamo i u Hrvatskoj. Sudionici su veæ poznati, a Dragan je za glavnog favorita zadržao Duke, odnosno …“Kao što sam rekao prije noæašnje utakmice, ovo je bilo mini finale i stojim iza toga da æe pobjednik današnje utakmice, znaèi Duke, osvojiti NCAA titulu.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE