Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Serge Ibaka zbog ozljede propušta ostatak doigravanja?

Zabrinjavajuće vijesti pogodile su Oklahomu City Thunder. Njihov krilni igrač Serge Ibaka zadobio je ozljedu lista lijeve noge te se očekuje da propusti ostatak doigravanja.

Ibaka se ozlijedio tijekom pobjede Oklahome protiv L.A. Clippersa 104:98, kojom je Thunder izborio prolazak u finale Zapadne konferencije gdje ih čekaju San Antonio Spursi. Ozljeda se dogodila tijekom treće četvrtine, a pregled magnetskom rezonancom otkrio je ozljedu koja zahtijeva nekoliko tjedana odmora, što bi značilo da će propustiti ostatak doigravanja.

Ibaka je igrao najbolju sezonu karijere s prosjecima od 15,1 poena i 8,8 skokova te je bio pouzdana treća napadačka opcija za Oklahomu i najvažniji obrambeni igrač koji je sjajno štitio reket od protivničkih napada.

Velik je ovo udarac za Oklahomu i njihova nadanja u prolazak u finale lige. Osim što su izgubili sjajnog obrambenog igrača, i u napadu će im nedostajati jer će sada obrana Spursa moći biti fokusirana samo na Kevina Duranta i Russella Westbrooka budući da ni Collison ni Adams, koji će mijenjati Ibaku, nemaju u svome repertoaru ubojit šut s poludistance kao Ibaka.

Latest Posts

NE PROPUSTITE