Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Sessions raskinuo ugovor, Lakersi traže novog razigravaèa

Los Angeles Lakersi danas su saznali kako je njihov prvi razigravaè Ramon Sessions odluèio raskinuti svoj ugovor s ekipom te æe tako Lakersi ponovno biti u potrazi za igraèem na poziciji organizatora igre.

Lakersi su od poèetka prošle sezone isticali kako im je najveæi nedostatak u igri  taj što nemaju kvalitetnog razigravaèa, a to su uspjeli promijeniti razmjenom sredinom sezone kada su doveli Ramona Sessionsa iz Cleveland Cavaliersa. Ipak, nije Sessions dugo bio èlan Lakersa, a ni Lakersi nisu uspjeli napraviti znaèajniji uspjeh s njime ove sezone jer su ih s 4-1 u pobjedama iz doigravanja izbacili igraèi Oklahoma City Thundera tijekom polufinala Zapadne konferencije.

Nakon 23 odigrane utakmice u dresu Lakersa tijekom regularnog dijela sezone te 12 utakmica doigravanja, Sessions je iskoristio moguænost u svom ugovoru koja mu omoguæuje da postane slobodan igraè. Tako æe ovoga ljeta moæi birati u kojoj ekipi nastaviti karijeru, a sigurno je da æe imati brojne ponude.

Kao èlan Lakerse prosjeèno je postizao 12,7 poena i 6,2 asistencije po utakmici, što su mu sve meðu najboljim brojkama u njegovoj 5 godina dugoj NBA karijeri. Njegovim odlaskom moguæe je da su tek zapoèele promjene u redovima Lakersa za iduæu sezonu jer sve èešæe se spominje i odlazak jednog od dvojice visokih igraèa, Paua Gasola i Andrewa Bynuma, pri èemu se èini da je Gasol puno bliže izlaznim vratima ekipe.

Latest Posts

NE PROPUSTITE