Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Šesta pobjeda sezone za Cavalierse

Novu pobjedu upisali su Cleveland Cavaliersi, do šeste ovosezonske stigli su u Charlottei gdje su svladali domaæe Bobcatse 104:96. Ovom pobjedom vratili su se na jednak omjer pobjeda i poraza (6-6), dok Bobcatsi nisu uspjeli vezati dvije pobjede, te su ostali na dnu Istoka sa samo 3 pobjede iz 14 susreta.

Gosti bolje otvaraju susret i na krilima iskusnog Antawna Jamisona i mladog Kyriea Irvinga stvaraju ranu prednost koja je do kraja prve èetvrtine bila 7 poena. Nakon sporijeg starta bude se i Bobcatsi, te sedam minuta prije velikog odmora uspijevaju izjednaèiti rezultat. D.J.Augustin pogaða dvije trice u kratkom vremenskom periodu, te se domaæini odvajaju na 8, a nešto kasnije i na 11 poena razlike s kojima odlaze na veliki odmor.

Nakon što su drugu èetvrtinu dobili s 18 poena razlike domaæa publika nadala se nastavku odliène igre svojih košarkaša. Bobcatsi su tako i krenuli u drugo poluvrijeme, te Mullins i Walker dižu prednost na 14 razlike. Tada se bude Cavaliersi i na krilima Casspija i Jamisona smanjuju prednost na 4 poena. Do kraja èetvrtine Alonzo Gee polaganjem i tricom izjednaèuje rezultat, a zatim Jamison sa istekom vremena donosi Clevelandu vodstvo s kojim ulaze u posljednju èetvrtinu. U posljednjoj dionici Cavaliersi stvaraju ranu prednost koju Bobcatsi dostižu i prelaze u vodstvo, no najbolji igraè utakmice Irving i iskusni Varejao koševima u posljednje dvije minute donose Clevelandu novu pobjedu.

Cavalierse su do pobjede predvodili rookie Kyrie Irving s 25 poena i 7 asistencija te Antawn Jamison s 20 poena, 7 skokova i 5 asistencija. Bitnu ulogu u drogom poluvremenu odradili su Varejao (14 poena i 12 skokova) i Casspi s 14 poena i 7 skokova.

Kod domaæina je tradicionalno najbolji bio Augustin s 24 poena i 8 asistencija, dok je Gerald Henderson dodao 17.

Latest Posts

NE PROPUSTITE