Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

“Šestica” LeBrona Jamesa najprodavaniji NBA dres u svijetu

NBA liga objavila je podatke o prodaji NBA dresova iz cijeloga svijeta i na vrhu ljestvice po broju prodanih dresova nalazi se LeBron James, najbolji košarkaš današnjice i zvijezda Miami Heata.

Početkom godine objavljeno je da je LeBronova “šestica” najprodavanija u Sjedinjenim Američkim Državama, a ista je situacija i kada se sagleda prodaja NBA dresova u cijelome svijetu.

LeBronov dres je na vrhu ljestvice, a odmah iza njega su Derrick Rose (Chicago), Kobe Bryant (Lakers), Kevin Durant (Thunder) i Dwyane Wade (Heat). Možemo ljestvicu pogledati i dalje, te su od šestog do desetog mjesta raspoređeni, redom, Carmelo Anthony (Knicks), Dwight Howard (Lakers), Deron Williams (Nets), Blake Griffin (Clippers) i Rajon Rondo (Celtics).

Zanimljivo je kako je dres Derricka Rosa bio najprodavaniji u Kini, Latinskoj Americi i Europi, iako on prošle sezone nije odigrao niti jednu utakmicu. Ako nastavi sa sjajnim igrama kakve je pružao prije ozljede, možda će njegov dres sljedeće sezone biti na samome vrhu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE