Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Sezonu otvaraju Dallas Mavericksi i Chicago Bullsi

Unatoè štrajku u najjaèoj košarkaškoj ligi svijeta, NBA je danas objavio raspored igranja utakmica za sezonu 2011/2012, koja æe sudeæi prema svemu biti odgoðena.

Nova, 66. sezona NBA lige poèet æe (možda) 1. studenog kada æe na rasporedu biti tradicionalno dvije utakmice. Branitelj naslova Dallas Mavericksi ugostit æe momèad koja je prošle sezone imala najbolji omjer pobjeda i poraza u regularnom djelu sezone, Chicago Bullse, a uoèi utakmice održat æe se ceremonija dodijele prstena prvacima.

U drugoj utakmici susrest æe se mlada momèad Oklahome Thundersa, predvoðena dvojcem DurantWestbrook, koja æe gostovati kod Los Angeles Lakersa koji su na najružniji moguæi naèin prošle sezone umirovili jednog od najboljih trenera svih vremena Phila Jacksona.

Kao i obièno Božiæ nam nudi meðusobne dvoboje jednih od najboljih momèadi lige, a ove sezone kocka je pala na prošlogodišnje finaliste. Na sam Božiæ Miami Heat predvoðen Dwyaneom Wadeom i LeBronom Jamesom gostovat æe kod momèadi Dallas Mavericksa koja ih je s 4-2 porazila u prošlogodišnjem finalu. Druga utakmica ove dvije momèadi odigrat æe se 29. ožujka iduæe godine u Miamiju.

Latest Posts

NE PROPUSTITE