Thursday, April 18, 2024

ZADNJE OBJAVE

Shaq: Ako neæeš spustiti loptu, bježi od mene

U uvodne èetiri utakmice nove NBA sezone nije se moglo na statistièkim brojkama Shaquillea O’Neala zakljuèiti kako je pojaèanje Cleveland Cavaliersa.

Taj 37-godišnji gorostas NBA lige imao je u ta èetiri ogleda rekord po poenima od 12 poena i najviše 10 skokova u jednoj utakmici. Protiv Bostona je ostvario nategnuti double-double (10 plus 10), pa protiv Toronta 12 poena i sedam skokova, protiv Minnesote šest poena i sedam skokova i kontra Charlotte osam poena i pet skokova.

Eksplodirao je u utorak naveèer kada je Cleveland kao domaæin svladao Washington102-90, a Shaq je upisao 21 poen, osam skokova, tri asistencije i jednu blokadu.

Iz igre je gaðao 7-9, a sa linije slobodnih bacanja za njega odliènih 7-10.

“Uvijek sam govorio suigraèima, ako mi neæeš spustiti loptu pod koš, bježi od mene. Ako je spustiš, skoro sa stopostotnom sigurnošæu možeš razmišljati da je to koš” rekao je u šali Shaq nakon treæe pobjede zaredom njegove momèadi.

Iako je po dolasku u Cleveland Shaq govorio da je došao u taj grad “iskljuèivo pomagati LeBronu Jamesu, izgleda da æe èesto morati i sam preuzimati odgovornost.

“Njegova dobra igra je ogromni plus za mene i sve u klubu. Trebamo ga takvoga” rekao je LeBron James, a nadovezao se trener momèadi Mike Brown.

“Rekli smo da je vrijeme za razigravanje Shaqa. Suigraèi su me poslušali, a Shaq je sav posao odlièno odradio.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE