Thursday, June 1, 2023

ZADNJE OBJAVE

Shaq: Èast mi je doæi u Boston, a sad po naslov

Službena potvrda potpisa za Boston Celticse nekoæ nezaustavljivog košarkaša pod obruèima NBA lige, a danas još uvijek korisnog Shaquillea O’Neala, stigla je sa službenih internetskih stranica trofejnog kluba.

Kao i obièno u ovakvim situacijama, svi detalji ugovora ostali su sakriveni.

Ne pridodaje se igraè njegova kalibra svaki dan u momèad. Njegova povijest govori sama za sebe, a mi vjerujemo da æe se sjajno uklopiti u naš roster“, kazao je Danny Ainge, direktor kluba.

Još 1996. godine, kada mu je bilo samo 24, O’Neal je uvršten meðu 50 najboljih košarkaša svih vremena. Bio je najmlaði u tom izboru koji je kasnije potvrðen s èetiri prstena NBA prvaka, 15 All-Star utakmica (tri puta MVP)… i rijetko viðenom dominacijom u reketu.

Èast mi je što sam došao ovdje. Igrao sam protiv Paula (Pierce), Raya (Allen), Kevina (Garnett), Rajona (Rondo) i Jermainea (O’Neal) dugi niz godina, a sjajno je to što æu ih sada zvati suigraèima. Jedva èekam da krenemo u lov po naslov“, izjavio je prvi izbor drafta iz 1992. godine èiji su prosjeci karijere 24.1 poena, 11.0 skokova i 2.3 blokade po utakmici.

O’Neal je peti strijelac NBA lige svih vremena (28.255 koševa) i njen èetrnaesti skakaè (12.921).

Latest Posts

NE PROPUSTITE