Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Shaq: “Clippersi se moraju riješiti Paula Georgea ako žele osvojiti NBA naslov”

LA Clippersi se vjerojatno i dalje ne mogu pomiriti s načinom na koji je završila njihova sezona. Momčadi koja ima najbolji roster u ligi i dva NBA superstara, nitko nije mogao predvidjeti da će ispasti u drugoj rudni doigravanja zapadne konferencije, a nakon što su imali i ispustili vodstvo od 3-1 u seriji protiv Denver Nuggetsa.

Nažalost, to je stvarnost s kojom se suočavaju i prema više izvora, ova sezona će utjecati na mnoge promjene koje će se dogoditi u toj NBA franšizi iz Los Angelesa. Prema mišljenju legende LA Lakersa Shaquillea O’Neala, te bi promjene trebale uključivati ​​drugu najveću zvijezdu momčadi, Paula Georgea.

(via TMZ)

Shaq: “Clippersi se moraju nekoga riješiti.”

Voditelj: “Koga?”

Shaq: “Hajde, brate, pa znaš.”

Voditelj: “Pandemic P-a? Neće ga se riješiti, puno toga su dali da bi ga doveli u svoje redove.”

Shaq: “Pa, pogodi što? Odrekli su se puno tog, no ako žele promjenu, morat će nešto napraviti. Mislim kako mogu iskoristiti Georgea da dobiju dva dobra i solidna igrača, jer mislim kako Kawhi [Leonard] treba biti vođa. Ne želim gledati kako Kawhi delegira, jer pogledajte, kad je Kawhi bio u Torontu, znao je da je on glavni u momčadi, a i svi drugi su to znali. Sad imate jednog igrača koji misli da je on glavni u momčadi i jednog koji to zapravo je.

Kawhi Leonard je de facto vođa momčadi i vidjeli smo do kuda može ići njegov talent. Između toga i novog glavnog trenera Ty Luea koji je preuzeo uzde od Doca Riversa, nadajmo se da ova momčad ima ono što joj treba da se iskupi za realno loš rezultat u netom završenoj NBA sezoni.

Što se tiče Georgea, možemo očekivati ​​da će se njegovo ime i dalje pojavljivati ​​u glasinama tijekom cijele postsezone. Kao druga zvijezda s maksimalnim ugovorom, PG13 još uvijek nije opravdao očekivanja, a izgleda kao da vlasniku Steveu Ballmeru ponestaje strpljenja.

30-godišnjak je tijekom prošle sezone (2019./2020.) postizao prosječno 21,5 poena, uz 5,7 skokova i 3,9 asistencija po utakmici uz 43,9% šuta.

Latest Posts

NE PROPUSTITE