Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Shaq: Howard nije otišao, on je pobjegao od svega

Vjerojatno najdominantniji centar NBA lige, Dwight Howard, odlučio je napustiti Los Angeles Lakersa nakon samo jedne, loše odigrane sezone, te bi karijeru trebao nastaviti u Houstonu.

Neki govore kako su mogućnosti Howarda od njegovih početaka precijenjene, dok drugi i dalje tvrde da je kvalitetan nasljednik Shaquillea O’Neala. Upravo su se ta dvojica košarkaša znali često zakačiti u “verbalnom ratu”, jer niti je legendarni Shaq bio Howardov ljubitelj niti je je podržavao tezu da je nekadašnji igrač Orlanda njegov kvalitetni nasljednik.

Nakon saznanja da popularni “Superman” želi otići iz Los Angelesa javio se i Shaq. I, dakako, opet je napao Howarda.

“Za mene je ova njegova reakcija bila očekivana. I da, on ne odlazi, on bježi, bježi od svega”, rekao je O’Neal i dodao:

“Mnogi, možda i svi, bi voljeli igrati u klubu kao što su Los Angeles Lakersi. Ali, kada se dođe u takav klub, onda se samo rijetki mogu nositi s tim pritiskom. Puno je lakše maknuti se od svega, od te odgovornosti, a upravo je to Howard napravio. Pobjegao je od odgovornosti i pritiska i želi otići u mali grad. Da, Houston je mali klub…”

Latest Posts

NE PROPUSTITE