Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Shaq i Barkley odabrali igraèe za utakmicu mladih zvijezda

Noæas su Shaquille O’Neal i Charles Barkley odabrali igraèe koji æe igrati tijekom All-Star vikenda u natjecanju pod nazivom Rising Stars u kojem æe utakmicu odigrati najbolji igraèi prve i druge godine u NBA ligi.

Do sada su rookie i sophomore igraèi igrali jedni protiv drugih, a od ove æe godine ekipe biti izmiješane, tako da æe u jednoj ekipi moæi igrati i rookie i sophomore igraèi. Izvlaèenje su održale zvijezde emisije “Inside the NBA”, a osim spomenutog dvojca koji su birali ekipe, Kenny Smith je dobio èast biti komesar ovog natjecanje te je prvo on donio neke promjene.

Prva je naravno da si je poveæao plaæu, no ono što je važnije je da je dodao dva nova igraèa za ovo natjecanje, a to su Norris Cole iz Miamija te nezaobilazna nova zvijezda Knicksa, Jeremy Lin, zbog kojega i jesu dodani novi igraèi. Oni nisu bili ranije u izboru jer su pomoæni treneri svih NBA ekipa prije 2 tjedna odabrali 18 igraèa koji æe nastupiti na ovom natjecanju, no zbog sjajnih igara Lina u posljednje vrijeme morali su promaæi mjesta i za njegov nastup.

Nakon toga pristupilo se odabiru igraèa. Prvi je birao O’Neal, koji si je za ovu priliku dao nadimak “Black Pat Riley”, i za prvog igraèa “tima Shaq” odabrao je Blakea Griffina, dok je Barkley kao predvodnika “tima Chuck” odabra Kyriea Irvinga. Ostatak rostera ekipa možete pogledati ispod.

Team Shaq

Blake Griffin, LA Clippers
Jeremy Lin, NY Knicks
Ricky Rubio, Minnesota Timberwolves
Markieff Morris, Phoenix Suns
Kemba Walker, Charlotte Bobcats
Landry Fields, NY Knicks
Norris Cole, Miami Heat
Brandon Knight, Detroit Pistons
Tristan Thompson, Cleveland Cavaliers
Greg Monroe, Detroit Pistons

Team Chuck

Kyrie Irving, Cleveland Cavaliers
DeMarcus Cousins, Sacramento Kings
Derrick Williams, Minnesota Timberwolves
Paul George, Indiana Pacers
MarShon Brooks, NJ Nets
John Wall, Washington Wizards
Tiago Splitter, San Antonio Spurs
Evan Turner, Philadelphia 76ers
Gordon Hayward, Utah Jazz
Kawhi Leonard, San Antonio Spurs

Latest Posts

NE PROPUSTITE