Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Shaq najavio Cousinsov odlazak?

Sacramento Kingsu su već dokazano „luda“ frašiza koja je obično predvodila NBA po jako lošoj igri i turbulentnim stvarima van parketa. Obično su sve NBA oči uperene u Kingse i koju će novu glupost reći Vivek Ranadive, koji NBA GM će Vladu Divca totalno pokrasti u nekoj razmjeni, i koji će novi emoji na svoj Twitter baciti DeMarcus Cousins.

Iako je neki dan izašla priča kako Willie Cauley-Stein ne želi sjediti na klupi i kako su Kingsi otvoreni da razmjene mladog centra. Ipak, novi izvještaji iz glavnog grada Californije kažu kako Kingsi ne žele još razmišljati o razmjenama, barem ne još. Navodno, jako su zadovoljni kako se Cauley-Stein odnosi prema timu odnedavno.

U drugim vijestima o Kingsima, veliki Shaquille O’Neal je rekao kako bi Kingsi ozbiljno trebali da razmisle o razmjeni glavne zvijezde, Boogie Cousinsa. O’Neal inače ima i par postotaka same franšize, pa je jako dobro povezan unutar čitave organizacije. On je još dodao: „U prošlim godinama, on je bio vruće glave i nije pokazao nimalo vodstva na parketu. Čujem kako, ako se stvari ne promijene nabolje, možda će gledati u drugom smjeru.“              

Cousins je ove godine na 26,6 poena, 8,6 skokova, 1,1 blokadu uz 48% šuta i 31,4% šuta za tri poena. Kingsi su trenutno na omjeru 4-7.

Latest Posts

NE PROPUSTITE