Friday, May 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Shaq: Ovo je LeBronova momèad, pazit æu na to

Premda ima 37 godina na leðima Shaquille O’Neal je i dalje igraè koji može donijeti prevagu, te se u Clevelandu nadaju da je baš on nedostajao LeBronu Jamesu na putu do prvog naslova NBA prvaka. Ispravnost takvih nadanja tek se treba ostvariti.

O’Neal je uz pompozni party doèekan u Clevelandu, a sam centar je iznimno sretan što je u tom okruženju. Bit æe to njegov peti klub u NBA karijeri. Poèeo je u Orlandu, nastavio u Los Angeles Lakersima, Miamiju i Phoenixu.

Zanimljivo da je ovim “tradeom” Shaquille postao igraè koji je igrao s tri, nominalno, najbolja košarkaša današnjice – Kobe Bryantom (LA Lakersi), Dwyane Wadeom (Miami) i sada LeBron Jamesom.

Dok sam igrao u Lakersima bio sam u naponu snage i Kobe i ja smo vladali situacijom. U Miamiju sam svlaèionicu ipak prepustio Wadeu što je bilo logièno. Da sam pravilno postupio potvrdilo je finale u kojem nas je tada Wade, praktièki sam, odveo do naslova. Sada æe biti ista situacija“, rekao je Shaq i objasnio:

Još sam stariji. Dakle, tu sam da pomažem LeBronu, kao i svi uostalom. Ovo je njegova momèad

Shaq je ipak dodao i “koju dobru” za sebe.

Iako sam star, nisam prekrižen i gotov, èak štoviše. Osjeæam se sjajno i znam da mogu biti od pomoæi. LeBron je pravi momèadski igraè i uvijek je sve oko sebe èinio boljim. Tako æe biti i ove sezone, moramo samo znati pratiti tog majstora“, zakljuèio je Shaq.

Latest Posts

NE PROPUSTITE