Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Shaq poručio:”Smirite doživljaje o Luki Dončiću, sve smo to već vidjeli”

Cijeli svijet ne prestaje s oduševljenjem pričati o Luki Dončiću i njegovoj partiji protiv Clippersa u utakmici kojom su Mavsi došli do poravnjanja serije na 2:2. Ubacio je Slovenac u posljednjoj sekundi i ludu tricu za pobjedu, međutim, u moru onih koji nižu hvalospjeve, postoje i neki koji poručuju da se „stane na loptu“.

Najprije je Charles Barkley rekao da mu se ne sviđa to što su svi zaluđeni Dončićem i da iz tog razlog neće bacati pohvale na njegov račun. Bivši superstar Shaquille O’Neal i današnja zvijezda emisije “Inside the NBA on TNT” također smatra kako je potrebno smanjiti doživljaje.

„Poručujem ljudima da malo smanje doživljaj oko Dončića. Naravno, on je sjajan igrač, ali sve ovo što radi vidio sam puno puta od raznih zvijezda. Vidio sam već takvog igrača, ime mu je Steph Curry. Vidio sam već takvog igrača, ime mu je James Harden. Sve ovo što Dončić radi vidio sam čak i prošlog tjdna od Damiana Lillarda. Zbog toga, smanjite malo doživljaje o Dončiću, to je sve.“ – poručio je Shaq.

Latest Posts

NE PROPUSTITE