Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Shaq:”Ako 11 poena vrijedi 200 milijuna, onda ovih 38 vrijedi 600 milijuna!”

Proteklog tjedan veliku je pažnju izazvala izjava Shaqa O’Neala u kojoj se dotaknuo Rudya Goberta, odnosno visine njegovog ugovora s Utah Jazzom. Francuz je pred kraj prošle godine postao najplaćeniji centar u povijesti NBA lige s petogodišnjim ugovorom vrijednim čak 205 milijuna dolara.

”Ne bih želio da ispadne da bilo koga mrzim, ali Gobert bi trebao biti inspiracija za sve klince. Na prosjeku ste od 11 poena u NBA ligi i za nagradu dobijete ugovor od 200 milijuna dolara” – izjavio je tada Shaq.

A nakon noćašnjeg nevjerojatnog dvoboja u kojima su Mavsi nakon produžetka svladali Nuggetse predvođeni fantastičnim Lukom Dončićem (38 poena, 9 skokova i 13 asistencija), a među poraženima sjajan je bio Nikola Jokić s također 38 poena, četverostruki osvajač NBA prstena opet se indirektno dotaknuo Goberta, uspoređujući Francuzai srpskog centra.

„Ako 11 poena vrijedi 200 milijuna, onda bi 38 poena trebalo vrijediti 600 milijuna, nije li tako?“ – komentirao je fantastičnu utakmicu emisiji Inside NBA.

Nikola-Jokic

Latest Posts

NE PROPUSTITE