Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Shaqov kod za Giričeka i Bryanta

U CBS-ovoj sportskoj emisiji nekadašnji košarkaš i jako dobar defenzivac Raja Bell prisjetio se svojih dana u Phoenixu, momčadi čije je boje branio od 2005. do 2008. godine, a slobodno možemo reći da je u tom periodu igrao najbolju svoju košarku. Ovaj nekadašnji bek šuter ostao je jako dobar prijatelj sa Shaqom koji mu je ispričao jednu priču kako je legendarni centar imao „tajni jezik“ kojeg je upotrebljavao samo u slučaju dvojice svojih suigrača: Kobea Bryanta i Gordana Giričeka.

Raja Bell objasnio je sve u detalje u videu, a između ostalog rekao je i sljedeće:

„Sjećam se kada mi je Shaq pričao priču o Gordanu Giričeku, igraču s kojim je igrao u Sunsima. Gordanu je samo jedna stvar bila na pameti, a to su poeni, a sve drugo što je momčad radila nije ga zanimalo. Shaq mi je rekao kada on napravi određenu stvar sa svojim palcima da to znači: Gordan više ne smije dobiti loptu“, pričao je Bell, pa nastavio:

„Pazite, Gira je bio moj čovjek, zajedno smo igrali u Utahu, ali kada je Shaq pokazao te svoje motove sa palcima svi su znali da je to to, Gira više nema loptu, to je sigurno“

„Kada mi je to sve pričao, pogledao sam ga i pitao: „Čekaj, koja je fora s tim palcima, odakle ti to?“, na što bi Shaq rekao da je to isto radio kada je riječ bila o Kobeu i njegovim godinama zajedno provedenim u Lakersima. Kada je Kobe bio mlad u Lakersima on je samo napadao i šutirao, a mi ostali bi bili nebitni. Nakon toga smo imali univerzalni simbol da kada smatramo da je pretjerao, napravimo te svoje motove i to je to, Kobe više nema loptu u svojim rukama.“, zaključio je bivši NBA igrač.

 

Latest Posts

NE PROPUSTITE