Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Shaquille O’Neal kandidat za generalnog menadžera Orlanda

ESPN Magazin javlja da bi se tijekom iduæeg tjedna sastati trebali predstavnici NBA momèadi Orlando Magica i umirovljeni košarkaš Shaquille O’Neal.

Predmet njihovih pregovora, istièe isti izvor, bit æe posao generalnog menadžera koji æe floridski klub ponuditi 40-godišnjoj zvijezdi, koja je 19-godišnju NBA karijeru okonèala prošlog ljeta.

Svoju više nego uspješnu karijeru donedavno najdominantniji centar na svijetu poèeo je upravo u Orlandu 1992. godine. Ostao je ondje do 1996., a godinu dana ranije s Pennyjem Hardawayom vodio je momèad do NBA finala.

Predsjednik Magica Alex Martins bio je u klubu kada je Magic draftao O’Neala kao prvi izbor na draftu, te su njih dvojica i dalje u vrlo dobrim odnosima. U klubu se nadaju da bi O’Nealov angažman u Orlandu mogao zadržati Dwighta Howarda, najdominantnijeg centra današnjice.

Shaq bi zamijenio u ponedjeljak otpuštenog Otisa Smitha. Isti je dan otkaz dobio i trener Stan Van Gundy. Njega bi naslijediti mogao dugogodišnji trener Utah Jazza Jerry Sloan.

Latest Posts

NE PROPUSTITE