Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Shaquille O’Neal odbio poziv Orlanda

Juèer smo objavili vijest kako æe Orlando Magic intervjuirati Shaquillea O’Neala za poziciju generalnog menadžera, koja je ostala prazna nakon što je Otis Smith napustio ekipu prije nekoliko dana. Od toga ipak neæe biti ništa jer O’Neal (trenutno) ne želi raditi na takvoj poziciji.

Nakon objave da je O’Neal kandidat za poziciju generalnom menadžera u Orlandu reakciju su bile veoma razlièite, neki su odobravali takav potez Magica, dok su neki smatrali da bi to bio katastrofalan potez uprave Magica. Shaq je danas prekinuo sva nagaðanja izjavivši kako nije zainteresiran za taj posao.

“Kada sam èuo da je mjesto GM-a u Orlandu slobodno, naravno da sam bio intrigiran”, izjavio je O’Neal. “Orlando me draftirao, volim tu franšizu i Orlando mi je dom. Takoðer osjeæam veliko poštovanje prema vlasnicima ekipe, obitelji DeVos. Ipak, taj posao nije ono što ja želim. Zadovoljan sam poslom kojeg trenutno imam (struèni komentator u emisiji “Inside the NBA”) i veselim se sljedeæim godinama provedenim u raspravama s Charlesom Barkleyem, Kennyjem Smithom i Erniem Johnsonom.”

Tako je okonèana prièa o povratku O’Neala u Orlando koji nastavlja potragu za novim generalnim menadžerom kao i za novim trenerom, jer je poèetkom tjedna otpušten Stan Van Gundy, koji prema nekim informacijama pokazuje interes za trenersku klupu Charlotte Bobcatsa koji su takoðer u potrazi za novim trenerom.

Latest Posts

NE PROPUSTITE