Saturday, July 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

O’Neal pred dobivanjem redateljske diplome

Nadomak završetka redateljskog konzervatorija Njujorške filmske akademije, koji u Los Angelesu djeluje pri holivudskom studiju Universal, umirovljeni je amerièki košarkaški div Shaquille O’Neal.

Jedan od najveæih centara u povijesti NBA lige proveo je nekoliko dana sa studentima slušajuæi predavanja i snimajuæi zadane teme.

“Profesori i studenti doživjeli su Shaqa kao nevjerojatno skromnoga, velikodušnog i prijateljski orijentiranog èovjeka. Osjeæalo se da mu je drago što je jedan od studenata”, priopæili su iz konzervatorija.

Nakon 19-godišnje karijere u NBA ligi peti najbolji strijelac svih vremena i èetverostruki prvak ovog se ljeta odluèio povuæi u igraèku mirovinu.

Oèito je, meðutim, da želi nastaviti raditi na svojoj filmskoj karijeri, koju je veæ osjetio sredinom devedesetih godina prošlog stoljeæa glumaèkim rolama u drami Blue Chips, te komedijama Kazaam i Steel.

Takoðer je 216 centimetara visoki i oko 150 kilograma teški div pristao na novinarski angažman. U novoj æe NBA sezoni, kad napokon jednom poène, raditi na Turner Sportsu kao struèni komentator zajedno s Charlesom Barkleyjem.

Latest Posts

NE PROPUSTITE