Sunday, September 25, 2022

ZADNJE OBJAVE

Shaquille O’Neal želi spasiti natjecanje u zakucavanjima

Ideju kako spasiti veæ pomalo dosadnjikavo natjecanje u zakucavanju tijekom All-Star vikenda u Dallasu sredinom veljaèe ponudio je košarkaš Cleveland Cavaliersa Shaquille O’Neal.

- Advertisement -

LeBron James je nesumnjivo ponajbolji “zakucavaè” današnjice, no niti na nadolazeæem natjecanju njegove majstorije publika neæe gledati. Daleko je to natjecanje od nadmetanja primjerice Michaela Jordana i Dominiquea Wilkinsa, znaju to mnogi, pa i James koji zbog cijele parade bez velikog znaèenja odbija nastupati.

Shaq nudi riješenje, a ono glasi – dovedite sve najbolje i uèinite to za potresom razoreni Haiti.

“Kao LeBronov menadžer dopustio bih mu nastup samo vrate li se u njega Vince Carter, Kobe Bryant i ostali najbolji. Polovicu zarade dao bih pobjedniku, a ostatak ljudima na Haitiju.”

- Advertisement -

“Oni koji se natjeèu u zakucavanjima, a ne želim ih omalovažavati, ne bi bili nikakva konkurencija LeBronu. Reæi æu sljedeæe, a vi proslijedite putem Twittera, Facebooka i e-maila, pa æe se možda i ostvariti. Vince i Kobe, pozivamo vas, a ja æu dopustiti onda i svom klijentu da se natjeèe” ozbiljan je u svom šaljivom tonu bio centar Cavaliersa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE