Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Shaquille O’Neal želi spasiti natjecanje u zakucavanjima

Ideju kako spasiti veæ pomalo dosadnjikavo natjecanje u zakucavanju tijekom All-Star vikenda u Dallasu sredinom veljaèe ponudio je košarkaš Cleveland Cavaliersa Shaquille O’Neal.

LeBron James je nesumnjivo ponajbolji “zakucavaè” današnjice, no niti na nadolazeæem natjecanju njegove majstorije publika neæe gledati. Daleko je to natjecanje od nadmetanja primjerice Michaela Jordana i Dominiquea Wilkinsa, znaju to mnogi, pa i James koji zbog cijele parade bez velikog znaèenja odbija nastupati.

Shaq nudi riješenje, a ono glasi – dovedite sve najbolje i uèinite to za potresom razoreni Haiti.

“Kao LeBronov menadžer dopustio bih mu nastup samo vrate li se u njega Vince Carter, Kobe Bryant i ostali najbolji. Polovicu zarade dao bih pobjedniku, a ostatak ljudima na Haitiju.”

“Oni koji se natjeèu u zakucavanjima, a ne želim ih omalovažavati, ne bi bili nikakva konkurencija LeBronu. Reæi æu sljedeæe, a vi proslijedite putem Twittera, Facebooka i e-maila, pa æe se možda i ostvariti. Vince i Kobe, pozivamo vas, a ja æu dopustiti onda i svom klijentu da se natjeèe” ozbiljan je u svom šaljivom tonu bio centar Cavaliersa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE