Saturday, May 18, 2024

ZADNJE OBJAVE

Shaun Livingston otišao u igračku mirovinu!

Shaun Livingston, bivši igrač Warriorsa te jedan od najbitnijh kotačića u osvajanju NBA naslova prošlih sezona, odlučio je reći zbogom košarci. Oprostio se objavom na Twitteru te je nakon duge i nažalost ozljedama prošarane karijere odlučio otići u zasluženu mirovinu.

Izabran visokim 4. pickom od strane Clippersa, trebao je biti nadolazeća zvijezda NBA lige. No vjerojatno najgora ozljeda ikada, ga je udaljila s parketa na duži period. Popucalo mu je sve što može u koljenu i činilo se kako se neće vratiti aktivnom igranju. Prošao je puno klubova u NBA i D-ligi. Konstantno seljenje iz razvojnih momčadi u NBA, je prestalo potpisom za Netse. Tamo je odigrao prvu pravu sezonu nakon dugo vremena i izborio ugovor s Warriorsima.

U Ratnicima je pred smiraj karijere igrao sjajnu košarku. Ulazeći s klupe, stvarao je razliku i bio jedan od najbitnijih kotačića u stvaranju šampionske ekipe. Povrede su svakako učinile svoje, a nakon onoga što je on prošao, prava je sreća da uopće može hodati, a kamoli igrati košarku.

Latest Posts

NE PROPUSTITE