Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Shawne Williams potpisao za Lakerse

Generalni menadžer Los Angeles Lakersa, Mitch Kupchak, jučer je obavijestio javnost da su Lakersi potpisali ugovor s novim igračem – Shawneom Williamsom.

Williams je 27-godišnji krilni igrač koji je u NBA ligu došao 2006. godine, kada su ga 17. izborom drafta u ligu doveli Indiana Pacersi. Odradio je dvije sezone s Indianom, a zatim je počela njegova selidba.

Prvo je igrao jednu godinu za Dallas, a zatim je mijenjan u Netse, koji su ga nakon samo četiri dana otpustili jer je zbog operacije stopala morao propustiti cijelu sezonu. Zatim su ga kao slobodnog igrača potpisali Knicksi, a sezonu nakon Netsi koji su ga mijenjali u Portland. Blazersi su ga otpustili prije početka prošle sezone, i od tada nije imao angažman u ligi.

Na prosjecima karijere je od 5,7 poena i 2,8 skoka. Lakersi imaju manjak igrača na krilnim pozicijama te bi mogao dobiti više prilike za igru sljedeće sezone. Zauzet će ulogu Mette World Peacea, koji je nakon otpuštanja iz Lakersa potpisao za Knickse, a da bi mogao biti dostojna zamjena pokazao je na utakmici protiv Hawksa:

Latest Posts

NE PROPUSTITE