Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Showtime vol. 3: LeBron dominirao protiv prvaka

Show u Vegasu. U NBA predsezoni snage su odmjerili Los Angeles Lakersi i Golden State Warriorsi. Obje momčadi su jako ozbiljno shvatile utakmicu, a treneri su dozirali minutažu najboljim igračima. Tako je LeBron James pokazao ogromnu želju da “sruši” prvake iako je riječ o utakmici koja je rezultatski nebitna. LeBron je za samo 18 minuta u igri uspio upisati double-double (15 poena i 10 skokova) uz nekoliko atraktivnih poteza preko kojih je podsjetio da je i dalje najbolji košarkaš svijeta. 

Lakersi su na kraju slavili rezultatom 123:113, a najefikasniji je bio Brandon Ingram s 26 poena i pet skokova, a Kyle Kuzma je ubacio 22. Svjedočili smo pravoj, ozbiljnoj košarci. Pojedinci su izgorjeli od želje, a dovoljno govori podatak da je Kevin Durant morao napustiti igru u trećoj četvrtini zbog šestog prekršaja. KD je na kraju bacio 18 koševa uz 12 skokova. Steph Curry je dodao 22, a Klay Thompson 20.

“Napaljeni Lakersi” su pokazali mišiće, a ostaje za vidjeti kako će se prvaci revanširati tijekom sezone i eventualno u playoffu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE