Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Shumpert ne oèekuje povratak do kraja godine

Mladi košarkaš New York Knicksa Iman Shumpert danas je pojasnio situaciju oko oporavka od ozljede te je izjavio kako vrlo vjerojatno neæe igrati košarku ove godine.

Shumpert ne želi požurivati svoj povratak na parket, veæ želi biti sto posto siguran da je ozljeda iza njega i da se može u potpunosti posvetiti Knicksima koji su sjajno otvorili novu NBA sezonu. Rekao je da je njegov cilj povratak na parket tijekom poèetnih mjeseci sljedeæe godine.

“Sijeèanj ili veljaèa su datumi na koje ciljamo. Samo se želim oporaviti od ozljede, kada budem siguran da sam to napravio, vratit æu se na parket. Ne želim se vratiti u igru, a da ne mogu raditi stvari koje sam radio prije ozljede. Kada se vratim želim biti i bolji nego prije ozljede”, rekao je 22-godišnji igraè Knicksa.

Podsjetimo, ozlijedio je koljeno, toènije došlo je do pucanja prednjih križnih ligamenata i meniska, tijekom prve utakmice doigravanja protiv Miamija u travnju ove godine. Prošla sezona, njegova prva u NBA ligi, bila je dosta uspješna te je izabran u prvu rookie momèad sezone. To je zaslužio sjajnom igrom u obrani i statistikom koja glasi 9,5 poena, 3,2 skoka, 2,8 asistencije i 1,7 ukradene lopte po utakmici.

Latest Posts

NE PROPUSTITE