Sunday, June 4, 2023

ZADNJE OBJAVE

Sigurne pobjede Lakersa i Celticsa, Sunsi iznenadili

U ranijem terminu su veèeras odigrane 3 utakmice izmeðu Celticsa i Pacersa, Raptorsa i Lakersa te Netsa i Hawksa. Prošlosezonski finalisti su lako došli do pobjede, dok su Netsi pomalo iznenaðujuæe došli do pobjede nad Hawksima.

Celticsi su sa 99-88 pobijedili Pacerse i stigli do svoje 13. uzastopne pobjede, ponajviše zahvaljujuæi sjajnoj partiji kapetana Paula Piercea, koji je ubilježio triple-double, 18 koševa, 12 asistencija i 10 skokova. Dobro su još odigrali Allen i Robinson sa 17 i 18 koševa. Kod Pacersa je vrijedno izdvojiti Hibberta sa 17 koševa i 14 skokova.

Lakersi su došli do pete uzastopne pobjede protiv Toronto Raptorsa rezultatom 120-110. Najbolji su igraèi, tradicionalno, bili Bryant sa 20 i Gasol sa 19 koševa. Kod Raptorsa su najbolji bili Kleiza, sa 26 koševa i DeRozan sa 23 poena.

Netsi su pobijedili Hawkse rezultatom 89-82. Najbolje je odigrao Harris sa 22 koša, 8 asistencija i 6 skokova. Kod Hakwsa su Horford i Smith obojica imali po 15 koševa i 10 skokova.

Nakon jednog produžetka Pistonsi su uspjeli na svom terenu svladati Hornetse rezultatom 111-108. Do pobjede ih je vodio sjajni Tayshaun Prince sa 28 poena, 12 skokova i 8 asistencija dok je na suprotnoj strani najviše ubacio David West, 32 poena a tome je pridodao i 9 skokova.

Iako su igrali bez Cartera, Gortata i Pietrusa koje su doveli u velikoj razmjeni s Orlandom, Phoenix je uspio u gostima iznenaditi Oklahomu. Najbolji je bio najstariji igraè na terenu, Grant Hill koji je u pobjedu ugradio svojih 30 poena i 10 skokova a treba spomenuti i igranje Stevea Nasha koji se prošlu utakmicu ozljedio, ali oèito ozlijeda nije bila ozbiljnije naravi.

Latest Posts

NE PROPUSTITE