Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Sigurne pobjede Wolvesa, Netsa i Heata

Sinoć su u NBA ligi odigrane tri utakmice. Miami Heat svladao je Chicago u gostima, Minnesota se lako obračunala s Phoenix Sunsima, dok su Brooklyn Netsi iznenadili Memphis Grizzliese u gostima.

Chicago Bulls – Miami Heat 93:100

Vrlo neobičnu utakmicu odigrale su ove dvije ekipe u United Centru. Prva četvrtina završila je rezultatom 13:7 za Bullse što najbolje govori o kvaliteti ovih momčadi. Ipak, Heat se u ostatku utakmice probudio i opravdao ulogu favorita protiv jako slabih Bullsa. Ovo je bio već drugi međusobni susret ovih ekipa  u sezoni, a oba puta slavio je Miami. Kod pobjedničke momčadi najbolji je bio Goran Dragić s 24 poena i tri asistencije te Wayne Ellington s 19 poena. Bullse je predvodio Jerian Grant s 24 poena i tri asistencije, a solidno je odigrao i Justin Holiday koji je postigao 15 poena.

Minnesota Timberwolves- Phoenix Suns 119:108

U drugoj ovosezonskoj utakmici ovih ekipa, Minnesota Timberwolvesi stigli su do prve pobjede. Phoenix se odlično držao cijelo prvo poluvrijeme te čak imao i vodstvo u nekim trenutcima, no u drugom dijelu domaćin ubacuje u brzinu više te sigurno dolazi do dvanaeste pobjede u sezoni. Wolvesi su pobijedili na krilima Karl-Anthony Townsa koji je ubacio 32 poena uz 12 skokova. Jimmy Butler zabio je 25 uz četiri skoka i pet asistencija. Kod Sunsa je najbolji bio Mike James s 26 poena, pet skokova i sedam asistencija. Naš Dragan Bender odigrao je 21 minutu te ubacio devet poena (šut za tri 3/4).

Memphis Grizzlies – Brooklyn Nets 88:98

U posljednjoj utakmici večeri Brooklyn Netsi prekinuli su niz od tri uzastopna poraza gostujućom pobjedom u FedEx Forumu. Memphis Grizzliesima Netsi su tako nanijeli čak osmi poraz u nizu. Grizzliesi su sjajno otvorili utakmicu te vodili kroz cijelo prvo poluvrijeme, ali nakon odmora dolazi do preokreta Netsa koji sigurno dolaze do pobjede. Kod pobjednika je najbolji bio DeMarre Carroll s 24 poena i šest skokova, dok je Trevor Booker ubacio 16 uz 11 skokova. Kod poražene momčadi Marc Gasol je zabio 18 poena uz pet skokova, dok je Tyreke Evans zabio 18 uz šest skokova i tri asistencije. Grizzliese sada čekaju dvije utakmice protiv San Antonio Spursa u kojima će pokušati prekinuti ovaj crni niz poraza.

I za kraj donosimo vam najboljih pet akcija večeri:

Latest Posts

NE PROPUSTITE