Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Sin Jordana se ponovno zaželio košarke

Jeff Jordan, sin proslavljenog košarkaša Michaela Jordana (na slici), ponovno je izrazio želju da se vrati pod obruèe i zaigra za svoje sveuèilište.

Najstariji sin je Air Jordan tenisice objesio na klin lipnja ove godine, toènije 24. lipnja,  a glavni razlog je bio da se želi posvetiti školovanju, nakon što je dobio i stipendiju. Na sveuèilištu Illinois je odigrao dvije sezone, a njegov uèinci nisu ni približni kao uèinci njegovog oca u vrijeme njegov studiranja na sveuèilištu North Carolina.

Jeff Jordan je u prvoj godinu studiranja dobivao u prosjeku svega 5 minuta po susretu što je iskoristio za 1 koš, 0,5 skokova i 0,3 asistencije po susretu uz mizeran šut iz igre od èak 29%. Slijedeæe godine dobio je tri minute više, broj koševa je ostao isti, no popravio je uèinak iz igre na 43%, a u prosjeku je dodao i jednu asistenciju.

No, odgovorni ljudi za odnosne s javnošæu na sveuèilištu Illinois su prije nekoliko dana izjavili da se Jeff želi sastati sa pomoænicima trenera, gdje bi glavna tema razgovora bio njegov potencijalni povratak na košarkaške terene. Prema trenutnim informacija najstariji sin Michaela Jordana još se nije sastao sa glavnim trenerom, Bruceom Webberom.

Jordan je i svoju želju izrazio putem internetske stranice Twitter gdje je zapisao da želi ponovno trenirati sa bivšom ekipom. Hoæe li zadovoljiti kriterije sveuèilišta Illinoisa, odnosno možda ipak njegov obiteljski status bude imao toliku težinu da ga ponovno vidimo u košarkaškom dresu vidjeti æemo uskoro.

Latest Posts

NE PROPUSTITE