Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Sixersi desetkovani na početku sezone

Iako je već i uoči početka sezona svima bilo jasno da će Sixersi tankirati i ovu sezonu, navijači se bar nadaju da momčad neće potući sve negativne rekorde.

Momčad s najslabijim rosterom ove sezone muku muči s ozljedama uoči prve službene utakmice. Od prije je već poznato da će ovogodišnji treći pick Joel Embiid možda propustiti i cijelu sezonu nakon operacije stopala, ali veći problem za Sixerse predstavlja ozljeda prošlogodišnjeg rookieja godine Michaela Cartera-Williamsa koji je nedavno imao operaciju ramena. Prognoze su da će se vratiti sredinom studenog, pa ako su prognoze točne onda i neće propustiti veliki broj utakmica. Velika su očekivanja ove sezone i od Nerlensa Noela koji je propustio cijelu prošlu sezonu, ali i on je u posljednje vrijeme imao problema s respiratornim sustavom zbog čega je propustio nekoliko utakmica u predsezoni. Ipak u Philadelphiji se nadaju da će biti spreman za otvaranje sezone.

Od ostalih vrlo je vjerojatno da Sixersi na početku neće moći računati na veterana Jasona Richardsona, a upitna je i novopridošlica iz Minesotte, Luc Mbah a Moute koji ima problema s leđima.

Možemo navesti kako su prije dva dana Sixersi napravili trade s Netsima u kojem su poslali Caspera Warea u Brooklyn u zamjenu za Marquisa Teaguea i pick druge runde 2019. godine.

Sixersi ostvaraju sezonu u srijedu u Indiani.

Latest Posts

NE PROPUSTITE