Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Sixersi iznenadili Pistonse, Westbrook ostao bez triple-doublea

Sinoć je odigrano pet utakmica na NBA parketima. Warriorsi su se oporavili od poraza od Memphisa. Pelicansi su prekinuli niz poraza, a 76ersi su iznenadili Pistonse. Russell Westbrook je ostao na sedam triple-doubleova zaredom, ali Thunderi su upisali pobjedu.

Detroit Pistons – Philadelphia 76ers 79:97

Philadelphia je na iznenađujuće lagan način pobijedila Pistonse. Najbolji kod Phile je bio Robert Covington sa 16 poena, sedam skokova, dva dodavanja i dvije ukradene. T.J. McConnell je imao 12 poena, deset skokova, devet dodavanja i tri ukradene. Dario Šarić je imao četiri poena, dva skoka i dva dodavanja. Kod Pistonsa najbolji je bio Marcus Morris koji je imao 28 poena i dva skoka.  Andre Drummond je dodao 14 poena, 14 dodavanja i šest ukradenih.

Oklahoma City Thunder – Boston Celtics 99:96

Russell Westbrook se zaustavio na brojci od sedam zaredom triple-doubleova, ali što je najvažnije uspjeli su doći do pobjede. Westbrook je upisao 37 poena, 12 skokova i šest dodavanja i dvije ukradene. Kod Celticsa najbolji je bio Al Horford s 19 poena, šest dodavanja i četiri skoka. Marcus Smart je imao 11 poena, devet dodavanja i šest skokova.

Minnesota Timberwolves – Golden State Warriors 108:116

U četvrtu četvrtinu Warriorsi su ušli s deset poena zaostatka, ali onda su odigrali fantastičnu četvrtu četvrtinu koji su pobijedili 38:20. Tako su nastavili niz od 111 utakmica u kojoj nisu izgubili dvije utakmice zaredom (regularna sezona). Najbolji je bio Klay Thompson s 30 poena i šest skokova. Stephen Curry je imao 22 poena, devet dodavanja i četiri skoka. Kevin Durant je dodao 22 poena, osam skokova i pet dodavanja. Kod Minnesote, njihov trojac je Karl-Anthony Towns, Andrew Wiggins i Zach LaVine postigao po 25 poena. Towns je dodao još i 18 skokova.

Phoenix Suns – New Orleans Pelicans 119:120 (OT)

Nakon produžetka Pelicansi su uspjeli prekinuti niz od pet poraza zaredom. Najbolji je bio Tim Frazier koji je s klupe upisao triple-double, 14 poena, 11 skokova, 11 dodavanja i pet ukradenih. Jrue Holliday je dodao 23 poena, tri skoka i tri dodavanja. Anthony Davis je imao 14 poena (šut 4-17), 12 skokova, četiri dodavanja i dvije blokade. Dragan Bender za domaćine je odigrao šest minuta, bez učinka. Eric Bledsoe je imao 32 poena, osam dodavanja, tri skoka i dvije ukradene. Tyson Chandler je dodao 14 poena i 21 skok.

Los Angeles Lakers – New York Knicks 112:118

Druga pobjeda zaredom za Knickse, šesti poraz zaredom za Lakerse. Kristaps Porzingis je imao 26 poena, 12 skokova i sedam blokada. Derrick Rose je dodao 25 poena uz odličan šut, 12-16. Imao je još tri skoka i dva dodavanja. Kod Lakersi najbolji su bili Louis Williams s 24 poena, šest skokova, pet dodavanja i dvije ukradene i Julius Randle sa 17 poena, deset skokova i četiri dodavanja.

Latest Posts

NE PROPUSTITE