Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Sixersi otpustili pa doveli dvojicu novih igrača

Centar Kwame Brown i njegov sada već bivši suigrač Darius Morris su otpušteni od strane Philadelphia 76ersa. O tome je prvi izvijestio Yahoo Sports a potvrđeno je od strane CSNPhilly.com. Vrlo brzo objavljena su imena dvojice igrača koji su dovedeni na upražnjena mjesta.

Brown nije odigrao ni minute ove sezone zbog ozljede tetiva koljena. Morris je bio u nešto boljoj situaciji te je igrao 12 utakmica u kojima je prosječno bilježio 6,9 poena i 2,6 asista za 12 minuta u igri. Sixersi su morali Brownu isplatiti 3 milijuna dolara pošto mu je po ugovoru taj iznos zagarantiran dok je Morrisu garantirano 200.000 dolara.

Podsjetimo, Brown je poznat kao 1. pick drafta 2001. godine i za njega se često zna reći da nije iskoristio svoj potencijal što su za razliku od njega napravili njegove kolege s drafta Tyson Chandler i Pau Gasol.

Bekovi Elliot Williams i Lorenzo Brown su potpisali ugovore sa Sixersima i tako popunili “rupu” nastalu otpuštanjem prethodno spomenute dvojice igrača.

Williams je visok 196 centimetara i u prošlosti je igrao za Portland Trail Blazerse koji su ga izabrali na draftu 2010. godine kao 22. pick u prvoj rundi. Na koledžu je bio član sveučilišta Duke, a u sezoni 2011/12 odigrao je 24 utakmice u dresu Blazersa. Sezona 2012/13 je protekla u znaku ozljede Ahilove tetive te nije odigrao nijednu utakmicu, dok je ove godine u predsezoni nastupao za Cleveland Cavalierse.

Brown (195 cm) je ovogodišnji rookie koji je izabran od strane Minnesota Timberwolvesa (52. pick). Na koledžu NC State je bio tri godine a u ljetnoj ligi je nastupao za Wolvese koji su ga ubrzo otpustili. Ukratko – ne očekuje se da novi dvojac bitno sudjeluje u igri Sixersa, kao što ni otpušteni dvojac nije previše sudjelovao.

Latest Posts

NE PROPUSTITE