Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Sixersi sa zvukom sirene, triple-double Westbrooka, novi poraz Cavsa

Sinoć je na NBA parketima odigrano šest utakmica, a domaćini uzeli sve pobjede. Russell Westbrook upisao je novi triple-double u pobjedi nad Memphisom, 76ersi su sa zvukom sirene uspjeli pobijediti Knickse. Minnesota je prekinula niz Rocketsa koji su ostali na devet pobjeda zaredom, Isaiah Thomas je ubacio 38 poena u pobjedi Celticsa nad Wizardsima, a Blazersi su pobijedili Cavse na domaćem terenu. Clippersi su bili bolji od Magica.

Philadelphia 76ers – New York Knicks 98:97

Odigrana je jako uzbudljiva utakmica u Philadelphiji, gdje su domaćini uspjeli nadoknaditi 10 poena razlike 2:23 prije kraja utakmice. U posljednjih deset godina Knicksi imaju omjer 372-0 kad imaju u posljednje tri minute deset ili više razlike. T.J. McConnell je sa zvukom sirene pogodio za pobjedu Phile. Najbolji kod domaćina je bio Joel Embiid s 21 poenom, 14 skokova. Ersan Ilyasova je imao 16 poena, pet dodavanja i četiri skoka. Dario Šarić upisao je tri poena uz šut 1-8 i tri skoka. Kod Knicksa najbolji je bio Carmelo Anthony s 28 poena, tri blokade i dva skoka. Derrick Rose je ubacio 25 poena, četiri dodavanja i dva skoka.

Oklahoma City Thunder – Memphis Grizzlies 103:95

Treća pobjeda zaredom Oklahome zahvaljujući fantastičnom Russellu Westbrooku koji je upisao svoj 18 triple-double u sezoni. Westbrook je imao 24 poena, 13 skokova, 12 dodavanja i dvije ukradene. Enes Kanter je upisao 19 poena, 13 skokova, tri dodavanja i dvije ukradene. Victor Oladipo je imao 16 poena, tri skoka i dva dodavanja. Kod Memphisa najbolji je bio Mike Conley s 22 poena, šest dodavanja i tri ukradene i četiri skoka. Zach Randolph je ubacio 14 poena, devet skokova.

Minnesota Timberwolves – Houston Rockets 119:105

Timberwolvesi su na domaćem terenu zaustavili niz Rocketsa, koji su ostali na devet pobjeda zaredom. Andrew Wiggins je ubacio 28 poena, četiri skoka i dva dodavanja. Karl-Anthony Towns je upisao 23 poena, 18 skokova, pet dodavanja i tri blokade. Shabazz Muhammad je imao 20 poena i sedam skokova. Ricky Rubio je ubacio deset poena, tri skoka i 17 dodavanja. To mu je peti put u karijeri da ima 17 dodavanja što je rekord Timberwolvesa. U njihovoj povijesti samo je pet igrača imalo jednom 17 ili više dodavanja, a on je sam to uradio pet puta. Kod Rocketsa, najbolji je bio James Harden s 33 poena, 12 dodavanja, šest skokova, dvije blokade. Ryan Anderson je imao 18 poena, sedam skokova, četiri dodavanja.

Boston Celtics – Washington Wizards 117:108

Celticsi su se oporavili od poraza koji su im nanijeli Raptorsi u prošloj utakmici. Protiv Wizardsa najbolji je bio Isaiah Thomas s 38 poena, šest skokova, pet dodavanja. Jae Crowder je imao 20 poena, pet skokova. Al Horford je upisao 16 poena, devet skokova, tri dodavanja, dvije ukradene i dvije blokade. Kod Wizardsa najbolji je bio Bradley Beal s 35 poena, četiri dodavanja i dva skoka. Otto Porter Jr. je upisao 20 poena, šest skokova, pet dodavanja i tri ukradene.

Los Angeles Clippers – Orlando Magic 105:96

Nakon što su imali malu krizu zbog ozlijeđenih igrača, Clippersi su opet krenuli nizati pobjede. Protiv Magica su upisali petu pobjedu zaredom, iako su i dalje bez Blakea Griffina. J.J. Redick je predvodio momčad s 22 poena, šest skokova, pet dodavanja. Chris Paul je imao 18 poena, sedam skokova, šest dodavanja i četiri ukradene. Kod Magica najbolji je bio Aaron Gordon s 28 poena, tri skoka i tri dodavanja. Nikola Vučević je imao 16 poena, 12 skokova i četiri dodavanja i dvije blokade. Mario Hezonja je igrao 12 minuta, ali bez učinka. Damjan Rudež nije igrao.

Portland Trail Blazers – Cleveland Cavaliers 102:86

Iako su imali problema s dolaskom na utakmicu zbog vremenskih neprilika, Blazersi su uspjeli odigrati fantastičnu utakmicu i pobijediti Cavse. C.J. McCollum je imao 27 poena, četiri skoka, dva dodavanja i četiri blokade u redovima Blazersa. Allen Crabbe je imao 24 poena i četiri skoka. Damian Lillard je upisao 14 poena, tri skoka i tri dodavanja. Kod Cavsa je bio najbolji LeBron James s 20 poena, 11 skokova i četiri dodavanja. Kevin Love je imao 17 poena, osam skokova.

Latest Posts

NE PROPUSTITE