Thursday, April 18, 2024

ZADNJE OBJAVE

Sixersi se vraæaju u život ili Boston odlazi u finale Istoka

I za veèeras imamo samo jednu utakmicu na rasporedu. Odigrat æe se u Wells Fargo Centru a tamo æe domaæin tražit pobjedu za izjednaèenje serije jer u protivnome se opraštaju od ove sezone i ispadaju iz doigravanja.

Philadelphia 76ers  – Boston Celtics  (2-3)  02.00

Peta utakmica u Bostonu je ponudila manje zanimljiv dvoboj nego prethodne. Philadelphia 76ersi su držali korak u samo prvom poluvremenu, a u drugom dijelu domaæini  su zagospodarili terenom i slavili s uvjerljivih 101:85 povevši tako 3-2 u seriji. Presudna je bila treæa èetvrtina koju je Boston dobio sa 28:16, nako što je na odmoru zaostajao 47:50. Igraè utakmice je bio igraè iz sjene, Brandon Bass sa svojim rekordom karijere od 27 koševa. Vrlo dobro odigrao je Kevin Garnett s 20 koševa, a 16 je dodao Paul Pierce. Avery Bradley nije nastupio zbog ozljede ramena, umjesto njega startao je Ray Allen. Kod poraženih Sixersa najistaknutiji je bio Elton Brand sa svojih 19 koševa. Zanimljivo je da nitko nije dobio dvije utakmice za redom u ovoj seriji i veliki ja pritisak na domaæe igraèe koji imaju imperativ pobjede. Oèekujemo da Andre Igoudala odigra mnogo bolje u prošloj utakmici.

Prednost dajemo iskusnijoj momèadi iz Bostona koja je odigrala mnogo ovakvih utakmica u zadnjih par godina, dok bi domaæini mogli podleæi pritisku.

Latest Posts

NE PROPUSTITE