Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Sixersi spremni razmijeniti Okafora na ljeto

Philadelphia 76ersi i ovu sezonu završavaju na dnu NBA lige, te se već polako pripremaju za ljeto. Prema novim informacijama iz kluba, Philadelphia će vjerojatno pokušati tradeati Jahlila Okafora, rookie centra kojeg su birali na prošlogodišnjem draftu. Naime Philadelphia je u zadnjih nekoliko godina birala na draftu čak tri visoka igrača, već spomenutog Okafora, Joela Embiida i Nerlensa Noela.

Ako se Embiid oporavi od ozljede ovo ljeto, te bude spreman igrati u NBA ligi, vrlo je moguć scenarij da će Okafor biti tradean. Ako Embiid ne bude spreman igrati, Philadelphia će morati birati između Okafora i Noela, jer njih dvojica nisu pokazala da mogu igrati jedan uz drugog. Po svemu sudeći jedan od ovih visokih igrača će otići ovo ljeto.

Boston Herald je izvijestio da je Philadelphia pokušala tradeati Okafora zadnjeg dana prijelaznog roka u Boston Celticse, ali taj trade se ipak nije dogodio.

Okafor je u svojoj rookie sezoni odigrao 53 utakmice, te je trenutno ozlijeđen i neće igrati do kraja ove sezone. U prosjeku je ostvarivao ove sezone 17,5 poena, 7 skokova, 1,2 dodavanja, 1,2 blokadu, 51 FG%, za 30 minuta provedenih na parketu, te je bio jedan od kandidata za nagradu Rookie of the year.

 

Latest Posts

NE PROPUSTITE