Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Sixersi žele Barnesa

Philadelphia Sixersi pokazali su veliku želju da potpišu krilo Golden State Warriorsa Harrisona Barnesa kada počne free agency.

Pošto je Harrison zaštićeni slobodni igrač, njegova dosadašnja momčad Golden State Warriorsa može izjednačiti svaku ponudu za njega i tako ga zadržati.

Tijekom ove sezone Harrison je nekoliko puta izrazio želju da produži ugovor s Warriorsima, što je i razumljivo. Kod njih je proveo dosadašnje četiri godine NBA karijere, a u prošle dvije godine igrao i veliko finale NBA lige. S Warriorsima ima polovičan uspjeh u finalu. Osvojili su prsten prvaka 2015. godine pobijedivši Cleveland, dok im se ove sezone Cleveland revanširao.

Iz Golden Statea stižu informacije da im je najveća želja ovog ljeta Kevin Durant. U slučaju dolaska Duranta u Oakland, nekih igrača bi se morali odreći, među njima Barnesa i centra Festusa Ezelija.

Također poznato je da je na ovogodišnjem draftu Philadelphia birala Bena Simmonsa te bi na krilnim pozicijama mogla upariti njega i Barnesa

Prije početka sezone 2015/2016. Harrison je odbio 64 milijuna dolara za četverogodišnji ugovor koji su mu ponudili Warriorsi. Philadelphia mu može ponuditi maksimalni ugovor koji bi se kretao oko 20 milijuna po sezoni. Kad za par dana počnu pregovori momčadi i igrača, vidjet ćemo gdje će Harrison nastaviti svoju karijeru.

Latest Posts

NE PROPUSTITE