Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Sjajna večer za Westbrooka i Davisa, novi poraz Dallasa

Sinoć su na NBA terenima odigrana samo tri susreta. Pelicansi su uvjerljivo slavili u gostima protiv Knicksa, Westbrook je odigrao još jednu vrhunsku utakmicu u pobjedi Thundera protiv Bullsa također u gostima, dok su jedinu domaći pobjedu ostvarili Timberwolvesi koji su bili bolji od Mavsa.

New York Knicks – New Orleans Pelicans 96:110

Knicksi su upisali drugi poraz zaredom, dok u posljednjih devet utakmica imaju osam poraza. Pelicansi su prekinuli niz od tri poraza zaredom. Najbolji u redovima Pelicansa bio je Anthony Davis koji je ubacio 40 poena, 18 skokova, dva dodavanja i tri blokade. Buddy Hield je imao 11 poena, četiri skoka, tri dodavanja i tri ukradene. Tryeke Evans upisao je 12 poena, četiri dodavanja i dva skoka. Davis nije završio utakmicu zbog ozljede. Kod Knicksa najbolji je bio Brandon Jennings s 20 poena, pet skokova, četiri dodavanja, dvije ukradene. Carmelo Anthony ubacio je 18 poena, šest skokova.

Chicago Bulls – Oklahoma City Thunder 94:109

Još jedna sjajna večer Russella Westbrooka. Falio mu je samo jedan skok da upiše novi triple-double. Upisao je 21 poen, 14 dodavanja, devet skokova. Steven Adams je imao 22 poena, pet skokova i dva dodavanja. Enes Kanter je ubacio 20 poena, 11 skokova, tri dodavanja. Ovom pobjedom su prekinuli niz od tri pobjede Bullsa. Dwyane Wade je kod Bullsa je imao 22 poena, šest dodavanja i četiri skoka. Jimmy Butler nije imao svoju večer, upisao je samo jedan poen uz šut 0-6. Michael Carter-Williams upisao je 15 poena.

Minnesota Timberwolves – Dallas Mavericks 101:92

Fantastičnu utakmicu odigrao je Karl-Anthony Towns koji je ubacio 34 poena, 11 skokova, četiri dodavanja i tri blokade. Ricky Rubio je također bio odličan s 13 poena, 15 dodavanja, pet skokova i pet ukradenih. Kod Mavsa najbolji je bio Harrison Barnes s 30 poena i dva skoka. Legendarni Dirk Nowitzki upisao je 26 poena, pet skokova i četiri dodavanja.

Latest Posts

NE PROPUSTITE