Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Sjajni Bryant i Anthony odveli svoje ekipe do pobjeda

Noć s utorka na srijedu u NBA ligi su obilježili Kobe Bryant i Carmelo Anthony, dva ponajbolja igrača lige i najjače karike svojih momčadi, L.A. Lakersa i New Yorka.

L.A. Lakersi su na svom parketu pobijedili Dallas 101:81 u utakmici gdje je ulog bio velik. Sastav iz Los Angelesa trenutačno dijeli osmu poziciju na Zapadu s Utahom, dok je Dallas deseti, a poraženi iz ove utakmice je dodatno gubio korak s momčadima (prvih osam) koje će nastaviti sezonu igranjem u doigravanju. Na kraju je Dallas ostao s poražene strane, a ništa se drugo nije moglo niti očekivati kada ovakvu utakmicu odigra Kobe Bryant.

    • Rekorderi dana

  • Koševi: Carmelo Anthony (50)
  • Asistencije: Kobe Bryant (11)
  • Skokovi: Earl Clark (12)
  • Ukradene lopte: Kobe Bryant (4)
  • Blokade: Earl Clark (5)

Završio je ogled Kobe s 19. triple-double učinkom u karijeri. Ubacio je 23 poena i imao po 11 skokova i asistencija, te četiri osvojene lopte. Nije mnogo Bryant šutirao iz igre (8/18), a imao je i vrlo dobru potporu od Dwighta Howarda koji je ubacio 24 poena uz 12 skokova. Uz Howarda još su dva igrača Lakersa imala double-double učinak s poenima i skokovima (Gasol 14 poena i 10 skokova, te Clark 17 poena i 12 skokova).

Inače, Dallas je prije ovog žestokog posrtaja imao dobar niz od četiri pobjede u šest utakmica, a ovaj je ogled ujedno prekinuo malu ovosezonsku tradiciju ta dva kluba. Dosad su uvijek u međusobnim ogledima (tri puta) slavili gosti.

New York je gostovao kod Miamija i slavio 102:90. Bila je to deveta uzastopna pobjeda Knicksa, ali i treća u karijeri u kojoj je Carmelo Anthony ubacio 50 poena.

Miami je, kao i protiv San Antonija, igrao bez lakše ozlijeđenih LeBrona Jamesa i Dwyanea Wadea. I dok su Spursi bili zbunjeni iskoristiti takvo što, Anthony je praktički sam razbio Miami. Još tijekom treće četvrtine su Bosh i društvo vodili, a onda je “poludio” Melo koji je pogodio skoro sve što je poželio te večeri. Imao je fascinantan šut 18/26, makar ga je čuvao jedan od najboljih obrambenih igrača lige Battier. Trice je gađao 7/10, te je doslovno privatizirao ovaj derbi Istočne konferencije.

U sjeni ova dva spektakla Washington je nastavio s vrlo dobrim partijama, pa je tako pred svojim navijačima svladao Chicago 90:86. Igrač utakmice je opet bio John Wall, na pragu triple-double učinka (27 poena, osam skokova i devet dodavanja).

Latest Posts

NE PROPUSTITE