Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Skiles: Ukiæ i Ilyasova su trenutaèno ispred svih

Okupljeni oko trenera Scotta Skilesa košarkaši Milwaukeeja su krenuli s pripremama za novu sezonu koja bi im trebala napraviti pomak u odnosu na prošlu. Tada su, naime, ostali izvan kruga osam najboljih momèadi Istoène konferencije, koje su se plasirale u doigravanje.

Ukiæ je jedan od igraèa kojima Skiles prilièno vjeruje i preko kojeg æe graditi put do uspjeha, a Spliæanin je dobio pohvalu odmah nakon prvog treninga.

Mogao sam i oèekivati da æe Roko Ukiæ i Ersan Ilyasova najbolje izgledati nakon prvog treninga. Ipak su u natjecateljskom ritmu jer su nedavno završili s Europskim prvenstvom. Naravno, mogli su biti i umorniji od drugih, koji su se dobro odmorili, no to nije sluèaj. Izgledaju mi jako i ispred svih“, rekao je Skiles.

No, da ne puca od snage potvrdio je Ukiæ.

Europsko prvenstvo me ispraznilo, u više oblika“, rekao je igraè koji je ovog ljeta iz Toronta krenuo put Milwaukeeja za Milwaukee-Wisconsin Journal Sentinel.

Bucksi æe tijekom ove sezone imati prilièno neamerièki štih, jer osim Roka Ukiæa i Turèina Ersana Ilyasove (igrao je u ovom dresu veæ 2006/07, nakon èega je otišao u Barcelonu) tamo igraju Australac Andrew Bogut, Nizozemac Dan Gadzuric, Kamerunac Luc Richard Mbah a Moute i Argentinac Carlos Delfino.

Na poèetku priprema najviše želim raditi na obrambenim taktikama. Obrana je ono što želim uvijek vidjeti kao kvalitetni dio moje momèadi. Moramo biti na svakom suparnièkom šutu i štititi napadaèke skokove. Na tome sam uvijek inzistirao kao trener, tako æe biti i u ovoj sezoni“, rekao je Skiles na startu priprema.

Latest Posts

NE PROPUSTITE