Wednesday, October 5, 2022

ZADNJE OBJAVE

Slaven Barišiæ prvi pobjednik kladionice

Prvi mjesec naše virtualne kladionice pod pokroviteljstvom online kladionice Unibet završio je, te su odreðeni prvi dobitnici vrijednih nagrada.

- Advertisement -

Prvoga mjeseca naše kladionice u ponudi je bilo èak 237 parova koji ukljuèuju sve utakmice NBA lige te dvoboje u broju poena igraèa. Svaki pogoðeni par donosi 1 bod a za promašeni se par oduzima jedan bod. No, da bi bilo zanimljivije, svaki se dan u ponudi naðe i jedan bonus par. Taj par donosi ili oduzima èak 5 bodova.

Najbolji kladionièar prvoga mjeseca je Scarface (Slaven Barišiæ) koji je sa 153 boda odnio prvo mjesto. Èetiri boda iza njega je korisnik pod nadimkom LBJ a još jedan bod više zaostaje brabus. Ovoga mjeseca svoje znanje u predviðanju pobjednika NBA utakmica okušalo je 122 korisnika. Nagrade koje æe prvih 5 korisnika na mjeseènoj ljestvici dobiti su 50€ za prvog, 40€ za drugog i tako dalje do 10€ za petog na ljestvici. Nagrade se isplaæuju na Unibetov korisnièki raèun koji je svaki dobitnik obavezan otvoriti.

Ukoliko se i Vi želite prikljuèiti kladionici još uvijek nije kasno. Svakog prvog u mjesecu svi kreæu s nule tako da se i svi novi korisnici mogu bez problema prikljuèiti u borbu za vrijedne nagrade. Na kraju æe se dodijeliti i glavna nagrada za ukupno najuspješnijeg kladionièara cijele sezone koja iznosi 100€ na Unibetov raèun.

Latest Posts

NE PROPUSTITE