Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Slaven Barišiæ prvi pobjednik kladionice

Prvi mjesec naše virtualne kladionice pod pokroviteljstvom online kladionice Unibet završio je, te su odreðeni prvi dobitnici vrijednih nagrada.

Prvoga mjeseca naše kladionice u ponudi je bilo èak 237 parova koji ukljuèuju sve utakmice NBA lige te dvoboje u broju poena igraèa. Svaki pogoðeni par donosi 1 bod a za promašeni se par oduzima jedan bod. No, da bi bilo zanimljivije, svaki se dan u ponudi naðe i jedan bonus par. Taj par donosi ili oduzima èak 5 bodova.

Najbolji kladionièar prvoga mjeseca je Scarface (Slaven Barišiæ) koji je sa 153 boda odnio prvo mjesto. Èetiri boda iza njega je korisnik pod nadimkom LBJ a još jedan bod više zaostaje brabus. Ovoga mjeseca svoje znanje u predviðanju pobjednika NBA utakmica okušalo je 122 korisnika. Nagrade koje æe prvih 5 korisnika na mjeseènoj ljestvici dobiti su 50€ za prvog, 40€ za drugog i tako dalje do 10€ za petog na ljestvici. Nagrade se isplaæuju na Unibetov korisnièki raèun koji je svaki dobitnik obavezan otvoriti.

Ukoliko se i Vi želite prikljuèiti kladionici još uvijek nije kasno. Svakog prvog u mjesecu svi kreæu s nule tako da se i svi novi korisnici mogu bez problema prikljuèiti u borbu za vrijedne nagrade. Na kraju æe se dodijeliti i glavna nagrada za ukupno najuspješnijeg kladionièara cijele sezone koja iznosi 100€ na Unibetov raèun.

Latest Posts

NE PROPUSTITE