Wednesday, May 25, 2022

ZADNJE OBJAVE

Slavili Èuljak, Mikuliæ i Premasunac

Matej Èuljak (na slici), košarkaš sveuèilišta Iowa Central Community Colleage upisao je pobjedu protiv Grandview Universitya, dok su Branimir Mikuliæ i Igor Premasunac upisali drugu uzastopnu pobjedu u dresu Santa FE Community Colleagea.

- Advertisement -

Trener sveuèilišta iz Iowe, Dennis Pilcher Mateju je pružio 25 minuta igre, a naš predstavnik u NJCAA ligi je to iskoristio za 10 koševa, 6 skokova i 2 asistencije.

Santa FE Community Colleage iz Floride je isto tako odlièno krenuo u novu sezonu. Dvije uvodne pobjede upisala su dva Hrvata, Igor Premasunac i Branimir Mikuliæ. Juèer su slavili protiv College of Coastal Georgia Mariners rezultatom 77:64.

Prema rijeèima iz Amerike Saintsi ,odnosno sveuèilište Santa FE iz Floride, je najviše zahvaljujuæi odliènoj obrani riješila pitanje pobjednika veæ u prvom djelu utakmice. U prvih 20 minuta njihov je protivnik postigao samo 27 koševa, a najveæu prednost su imali pet minuta prije kraja kada je za tri poena bio precizan upravo Branimir Mikuliæ, 65:44. U samoj završnici domaæim je košarkašima pala koncentracija te su primili èak 20 koševa, no to je ipak bilo premalo za veliki preokret.

- Advertisement -

Trener domaæe ekipe Chris Mowry je nakon utakmice izjavio: “Jako sam sretan što smo pobijedili. Odigrali smo odliènu timsku igru, pogotovo u obrani gdje smo u prvom poluvremenu primili samo 27 koševa. Budemo li tako nastavili u nastavku sezone možemo biti jako dobra ekipa.” Trener je izmeðu redaka pohvalio i našeg igraèa, Branimira Mikuliæa: “Branimir je odigrao veæ drugu dobru uzastopnu utakmicu.”

Sljedeæu æe utakmicu Branimir i Igor igrati u subotu protiv Indian River State Collegea.

Latest Posts

NE PROPUSTITE