Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Slavili Èuljak, Mikuliæ i Premasunac

Matej Èuljak (na slici), košarkaš sveuèilišta Iowa Central Community Colleage upisao je pobjedu protiv Grandview Universitya, dok su Branimir Mikuliæ i Igor Premasunac upisali drugu uzastopnu pobjedu u dresu Santa FE Community Colleagea.

Trener sveuèilišta iz Iowe, Dennis Pilcher Mateju je pružio 25 minuta igre, a naš predstavnik u NJCAA ligi je to iskoristio za 10 koševa, 6 skokova i 2 asistencije.

Santa FE Community Colleage iz Floride je isto tako odlièno krenuo u novu sezonu. Dvije uvodne pobjede upisala su dva Hrvata, Igor Premasunac i Branimir Mikuliæ. Juèer su slavili protiv College of Coastal Georgia Mariners rezultatom 77:64.

Prema rijeèima iz Amerike Saintsi ,odnosno sveuèilište Santa FE iz Floride, je najviše zahvaljujuæi odliènoj obrani riješila pitanje pobjednika veæ u prvom djelu utakmice. U prvih 20 minuta njihov je protivnik postigao samo 27 koševa, a najveæu prednost su imali pet minuta prije kraja kada je za tri poena bio precizan upravo Branimir Mikuliæ, 65:44. U samoj završnici domaæim je košarkašima pala koncentracija te su primili èak 20 koševa, no to je ipak bilo premalo za veliki preokret.

Trener domaæe ekipe Chris Mowry je nakon utakmice izjavio: “Jako sam sretan što smo pobijedili. Odigrali smo odliènu timsku igru, pogotovo u obrani gdje smo u prvom poluvremenu primili samo 27 koševa. Budemo li tako nastavili u nastavku sezone možemo biti jako dobra ekipa.” Trener je izmeðu redaka pohvalio i našeg igraèa, Branimira Mikuliæa: “Branimir je odigrao veæ drugu dobru uzastopnu utakmicu.”

Sljedeæu æe utakmicu Branimir i Igor igrati u subotu protiv Indian River State Collegea.

Latest Posts

NE PROPUSTITE